Samen met je jeugdgroep ga je aan de slag om de wereld een stukje beter te maken op jouw manier.

Vollenhove

  • Datum 8 – 16 juli 2022
  • Accommodatie Het Kamper Erve

Maak het verschil in Vollenhove

Het prachtige havenstadje Vollenhove heeft veel gezichten. Aan de ene kant een mooi havenstadje met prachtige haven en zwembad, gelegen naast Natuurpark Weerribben en Wieden. Maar aan de andere kant zijn er in Vollenhove achterstandsstraten. Hier wonen mensen die geen mogelijkheden zien om zelf hun tuinen bij te kunnen houden door ziekte en financiƫle problemen. In samenwerking met de Woningbouwcorporatie Wetland Wonen, Present Steenwijkerland en een lokale kerk ligt er voor jullie de uitdaging om samen met de bewoners een hele straat onder handen te gaan nemen.

  • 8 – 16 juli 2022 (aanmelden kan tot 15 mei)
  • Verblijf op de nabij gelegen camping en groepsaccommodatie Het Kamper erve
  • Gezellig jongeren kampeerterrein waar je een eigen stukje krijgt
  • Accommodatie voorzien van toilet en afwasmogelijkheden, stroom en waterttappunt.

Hierbij kunnen jullie denken aan het plaatsen of vernieuwen van een schutting, tuinhuisje of pergola. Verder het herinrichten van de voor- en evt achtertuinen. Dit alles wordt in overleg voorbereid voor jullie. Wat we van jullie vragen is enthousiaste inbreng en oprecht contact met de buurtbewoners waar jullie mee in contact komen. Luisteren naar de levensverhalen van de mensen die op jullie pad komen tijdens deze week. Ook is er ruimte voor ontspannen activiteiten in het weekeind of een gezellige avond in een zorgcentrum om de hoek.

Zijn jullie enthousiast en durven jullie als groep deze uitdaging aan, meld je dan aan en we gaan samen kijken hoe we deze Xperience op zijn mooist kunnen laten uitkomen!

Ben jij klaar voor de Present Xperience in Vollenhove?!

Heeft deze locatie je voorkeur?

Vrijblijvend aanmelden

Meld jouw jeugdgroep vrijblijvend aan voor de Present Xperience. Een unieke mogelijkheid om jullie horizon te verbreden en bijzondere werkervaring op te doen.