Samen met je jeugdgroep ga je aan de slag om de wereld een stukje beter te maken op jouw manier.

Apeldoorn

  • Datum Najaar 2022 + 2023
  • Accommodatie in overleg

Maak het verschil in Apeldoorn

De stad aan de rand van de Veluwe, van Paleis Het Loo en van De Apenheul. En misschien ben je als kind in het pretpark ‘Julianatoren’ geweest.. Apeldoorn is een stad in een mooie groene omgeving waar je je uitstekend kunt vermaken. Maar Apeldoorn is ook een stad met een AZC, een asielzoekerscentrum waar jaarlijks honderden nieuwkomers verblijven. Vluchtelingen die hun vaderland moesten verlaten; door oorlog, of doordat zij hun leven niet veilig zijn door politieke overtuigingen of geaardheid. Stel je eens voor dat je in een onbekend land komt, waar je nog niemand kent en de taal niet spreekt. Hoe fijn is het dan dat er mensen zijn die jou zien en helpen. En jij kunt samen met jouw groep daar een steentje aan bijdragen!

Tijdens deze Xperience Week in Apeldoorn ga jij samen met jouw groep op ontdekkingsreis en steek je de handen uit de mouwen, leer je nieuwe mensen kennen én maak jij het verschil voor onze nieuwkomers! Samen met (jonge) nieuwkomers binnen en buiten het AZC sporten, eten, taal oefenen en plezier hebben.

Ben jij klaar voor de Present Xperience in Apeldoorn?!

Heeft deze locatie je voorkeur?

Vrijblijvend aanmelden

Meld jouw jeugdgroep vrijblijvend aan voor de Present Xperience. Een unieke mogelijkheid om jullie horizon te verbreden en bijzondere werkervaring op te doen.