Skip to main content

Samen met je jeugdgroep ga je aan de slag om de wereld een stukje beter te maken op jouw manier.

Amsterdam

  • Datum startdagen: 17 juli, 27 juli en 7 aug
  • Accommodatie in overleg

Maak het verschil in onze hoofdstad

We kennen de stad Amsterdam allemaal wel van tv, een dagje shoppen en de massa toeristen op rondvaartbootjes. Maar deze stad heeft ons veel meer te bieden. En jij hebt Amsterdam veel te bieden! Wist je dat in Amsterdam eenzaamheid een groot probleem is? Uit onderzoek in 2017 blijkt dat 300.000 Amsterdammers eenzaam zijn en nog eens 80.000 Amsterdammers ernstig eenzaam. En 1 op de 5 Amsterdammers leeft in armoede. Achter iedere voordeur schuilt een eigen verhaal, zeker mooie maar ook verdrietige en schrijnende verhalen. 

Tijdens deze Xperience Week in Amsterdam ga jij samen met jouw groep op ontdekkingsreis en steek je in 10 dagen de handen uit de mouwen, leer je nieuwe mensen kennen én maak jij het verschil in deze stad! De Present Xperience in Amsterdam starten op: 17 juli, 27 juli en 7 aug 2023.

Natuurlijk valt er in de stad veel te beleven, dus aan afwisseling geen gebrek. Van klussen in een tuintje tot het schilderen van een muurtje. Of even naar de leeuwen in Artis en daarna voedselpakketten maken voor daklozen. Er is van alles te beleven in Amsterdam.

Ben jij klaar voor de Present Xperience in Amsterdam?!

Heeft deze locatie je voorkeur?

Vrijblijvend aanmelden

Meld jouw jeugdgroep vrijblijvend aan voor de Present Xperience. Een unieke mogelijkheid om jullie horizon te verbreden en bijzondere werkervaring op te doen.